Filteren op

Staat

Staat

Prijs

Prijs

  • € 64,00 - € 70,00

Staat

Staat

Desktop

Wat is een Refurbished PC en waarop moet ik letten bij aanschaf?

De populariteit van de refurbished PC is sterk groeiende. Dit is op zich niet vreemd, want het is een financieel slimme manier van investeren die ook duurzaam is. Maar wat houdt dat nu precies in, een refurbished PC en hoe gaat het in zijn werk? Wat zijn de voordelen? Wat zijn de nadelen? En mocht u de aanschaf van zo’n PC overwegen, waar let u dan op? Hoe voorkomt u een miskoop zodat u zeker weet dat u nog jarenlang plezier kunt hebben van uw aanschaf? Veel vragen en hieronder vind u de antwoorden.

Vragen & Antwoorden over Refurbished PC’s

Leveranciers van bedrijfsnetwerken krijgen gebruikte PC’s of laptops retour van organisaties omdat deze economisch afgeschreven zijn. Maar in veel gevallen zijn deze systemen technisch nog niet afgeschreven. Als ze met de juiste kennis worden gereviseerd kunnen ze nog jaren mee, terwijl ze veel minder kosten dan nieuwe systemen. Er kunnen verschillende redenen zijn voor dat retourneren. Meestal is het leasecontract van de apparatuur verlopen of heeft het bedrijf geïnvesteerd in nieuwe hardware. Wanneer een laptop of pc retour komt, wordt deze helemaal nagekeken, schoongemaakt, geüpdatet. Als dat nodig is, worden er onderdelen vervangen. De laptop en pc’s zijn na deze opknapbeurt zo goed als nieuw.

Ben je van plan een refurbished PC aan te schaffen? Is er al een idee gevormd over wat voor soort model je zoekt? Budget Computers helpt je graag om dat uit te zoeken. Kies je voor een computer voor zakelijk gebruik of als particulier? Het assortiment aan refurbished desktops is zorgvuldig samengesteld. Maak van je werkplek een fijne omgeving. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de pagina.

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters