Filteren op

Staat

Staat

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • € 79,00 - € 1.611,00

Staat

Staat

Laptops

Ben je van plan een Refurbished Lenovo of HP laptop aan te schaffen? Bekijk dan ons assortiment die we voor jou hebben samengesteld en kom erachter welke laptop bij jouw wensen aansluit.

Wat zijn refurbished laptops?

Refurbished laptops zijn niet echt tweedehands, een refurbished pc is dus niet hetzelfde als gebruikte laptops. Refurbished laptops zijn laptops die retour zijn gekomen doordat er bijvoorbeeld een klein technisch mankement inzit of dat ze gewoon verkeerd zijn besteld. Ook kunnen het laptops zijn die door een bedrijf geleased werden en waarvan het contract nu afgelopen is. Deze laptops of pc’s worden eerst volledig nagekeken en opgeschoond zodat ze weer bijna zo goed als nieuw zijn, met soms enkele krasjes.

De voordelen van refurbished laptops

De vraag blijft nu natuurlijk waarom je dan zo’n laptop zou kopen. Het grootse voordeel is wel dat deze laptops een stuk goedkoper zijn dan nieuwe laptops. Refurbished laptops, die je bijvoorbeeld haalt bij Budget Computers, kosten maar 50% tot 70% van de nieuwprijs, wat dus zeker enkele honderden euro’s scheelt.

Het andere voordeel is dat deze laptops uitgebreid zijn gecontroleerd bij BudgetComputers op fouten en je krijgt er vaak ook nog standaard 1 jaar garantie bij. Je weet dus zeker dat je een goed product koopt.

Waar je wel rekening mee moet houden is dat er enkele kleine krasjes of refurbished apparaten kunnen zitten, maar dat zijn er nooit meer dan een paar. 

Het is nog best een slim idee om refurbished te kopen als je wat geld wilt besparen en het niet erg vindt dat er enkele kleine krasjes op de refurbished laptops zitten.

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters