Mpow Flame Lite True Wireless Earbuds with Earhooks for Sports

€ 51,99
Incl. BTW

Mpow Flame Lite True Wireless Earbuds with Earhooks for Sports

Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Aantal

- 30 uur afspeeltijd in totaal. Elke oordop ondersteunt 5 uur gebruik en de oplaadcassette levert 25 uur extra sap.
IPX7 waterdichte oordopjes zijn bestand tegen water, spetters en zweet.
- Dankzij de ergonomische oorhaken en oordopjes blijft Mpow Flame Lite in je oren zitten, zelfs als je aan het trainen bent.
- De gemakkelijke aanraaktoetsen kunnen de muziek van je telefoon, inkomende oproep en stemassistent zoals Siri, Google Assistant bedienen.
- Flame Lite is ook heel eenvoudig in te stellen: u hoeft het maar één keer in te stellen, de volgende keer dat u de oplaadcassette opent, zullen de oordopjes automatisch opnieuw verbinding maken met uw telefoon; plaats de oordopjes terug, ze zullen automatisch loskoppelen.
- Bass op zijn best. Het pittige geluid zal je inspireren om stap voor stap je doel te bereiken.
- Hoogtepunt: 95% echte draadloze oordopjes op de markt ondersteunen niet beide oordopjes die afzonderlijk en afzonderlijk worden gebruikt, Mpow Flame Lite zijn de weinige. Je kunt één (linker of rechter oordop) dragen voor monomodus tijdens het hardlopen of lopen over de weg, zodat je het andere oor kunt verlaten om op de omgeving te letten. Je kunt ook beide oordopjes tegelijk dragen om echt draadloos stereogeluid te creëren wanneer je alleen bent of omgevingsgeluiden wilt blokkeren.

7424926746737
EAN: 7424926746737