Mpow Flame2 Sport Wireless Earphones

€ 29,19
Incl. BTW

Mpow Flame2 Sport Wireless Earphones

Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Aantal
Laatste items in voorraad

  • Hifi- en HD-stereogeluid: Mpow Flame2 beschikt over hifi-stereogeluid, legt elk detail van muziek vast en verzendt rijke geluiden, waardoor een kristalheldere luisterervaring wordt gegarandeerd voor zowel telefoongesprekken als muziek. De hoofdtelefoon is er in 4 maten en kies de meest geschikte voor de beste gebruikerservaring. De Mpow-vlam heeft Bas + -geluid voor een meeslepende luisterervaring.
  • Geniet tot 12 uur van muziek: De nieuwste Bluetooth 5.0-technologie, Mpow Flame2 heeft een lager stroomverbruik en biedt 12 uur speeltijd, 300 uur standby-tijd. Het duurt slechts 2 uur om volledig op te laden. U kunt ook de batterijstatus op uw telefoon controleren.
  • Ruisonderdrukkende microfoons: Ingebouwde CVC 6.0 ruisonderdrukkende microfoons, Mpow Flame 2 kan achtergrondgeluid filteren, zodat u elke noot van uw muziek en elk woord van uw gesprekken kunt horen, ongeacht de luidere omgeving of thuiswerken. Het ondersteunt ook een dubbele verbinding, zodat u tegelijkertijd verbonden kunt blijven met 2 apparaten.
  • 25 ° Ergonomisch ontwerp - De speciale schuine vorm samen met de oorvleugels houdt niet alleen de oortelefoon stabieler, maar zorgt ook voor meer oorcomfort omdat het zich aanpast aan de oorstructuur en je een gevoel geeft alsof de handset niet zwaar was.
  • IPX7-zweetbestendig en geschikt voor sport: met nanocoating kan Mpow Flame2 zweet, water en regen afstoten en is het geschikt voor zware trainingen en alle weersomstandigheden. Mpow Flame2 is een ideale metgezel voor hardlopen, yoga, sport, sporten, naar de sportschool gaan, varen, fietsen, reizen, enz.
7424917324357
EAN: 7424917324357