MPOW M30 TWS earbuds

€ 42,19
Inclusief belasting

MPOW M30 TWS earbuds

Aantal

  • Geavanceerde chipset voor echte draadloze vrijheid: 1. Gebruik één van de koptelefoons één voor één voor gesprekken en muziek. U kunt vrij schakelen tussen dual-modus en mono-modus. 2. In tegenstelling tot andere is de M30 een reflecterend product. Als je een headset verliest, koop je gewoon de exacte in plaats van een nieuw paar. 3. Naast spelen en pauzeren ondersteunt de M30 ook volume- en trackcontrole voor extra gemak.
  • Fantastisch surround-geluid met krachtige bas: Geavanceerde polyurethaan-drivers om omvangrijke afmetingen te voorkomen, de M30 levert authentiek geluid met diepe bas, zelfs in een klein formaat. Zorg ervoor dat u de juiste hoofdtelefoon (S / M / L) kiest voor een betere afdichting om het geluid om u heen te blokkeren en fantastisch muziekplezier te bieden, zelfs op het luidste volume.
  • Uniek ontwerp met oorflappen voor extra comfort en veilige pasvorm: ergonomische flap om de druk te verdelen en draagcomfort te garanderen. Geen zorgen meer dat de koptelefoon eraf valt. Wordt geleverd in oordopjes in M ​​/ L-formaat, 2 maten, M30 is geschikt voor de meeste mensen met een aangepaste pasvorm. Met de M30 hoef je alleen maar te bewegen zoals je wilt voor de dagelijkse reis of voor sport.
  • IPX8 Waterdicht voor sport: Met nanocoating kan Mpow M30 zweet afstoten en is het een goede keuze voor zware trainingen en alle weersomstandigheden. M30 is een ideale metgezel voor hardlopen, yoga, sport, gym, fietsen, etc.
  • Compacte Type-C oplaaddoos en 25 uur afspeeltijd: Hoofdtelefoon ondersteunt 5 uur afspeeltijd en de case ondersteunt tot 4 volledige ladingen. Met Type C snel opladen duurt het opladen van de case slechts 1,5 uur. Mpow staat erop kwaliteitsproducten te leveren en wordt erkend door tientallen miljoenen klanten over de hele wereld. Opmerking: vanwege de systeembeperking willen Android-gebruikers het maximale volume krijgen, zorg er eerst voor dat u het volume op uw telefoon maximaal aanpast.
7424937360380
EAN: 7424937360380