MPOW H12 ANC Wireless Headphones

€ 49,99
Inclusief belasting

MPOW H12 ANC Headphones

Aantal

MPOW H12 ANC Headphones

Give you power to hush the world.

Concentreer u op uw muziek

Schakel de actieve ruisonderdrukkingsknop in en duik volledig in het meeslepende geluid. Gebruik effectief gebruik op vliegtuigen en andere transporten.

De passie die je zou kunnen horen

40 mm audiodrivers zorgen voor hifi stereogeluid en de CSR-chip zorgt voor verliesloze audiotransmissie naar u. Voel de trebble van bastonen wanneer je naar je rocknummers luistert.

Stream uw wekelijkse afspeellijst

500 mAh-batterij biedt tot 30 uur muziek en gesprekstijd na volledig opgeladen 2-3 uur. Geniet van uw muziek van een week door slechts één keer op te laden.

Wees professioneel met uw stem

Dubbele ruisonderdrukkende microfoons filteren de witte geluiden om je heen als je spreekt. Je was duidelijk en professioneel te horen als nooit tevoren.

Blijf verbonden

Bluetooth 5.0 helpt u een directe en soepele verbinding met uw telefoon te krijgen. Ervaar stabiliteit tijdens het aannemen van gesprekken en het luisteren naar muziek zonder audio-onderbrekingen.

Zorgvuldig ontwerp

De glanzende metalen beplating op de oorschelpen accentueert je koptelefoon en laat je opvallen waar je ook gaat. Kussens van traagschuim houden het comfort zelfs bij langdurig dragen.

7424922914987
EAN: 7424922914987