MPOW EG3 Pro Gaming Headset

€ 45,99
Incl. BTW

Aantal
Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden

De MPOW EG3 Pro Gaming Headset is een betaalbare gaming headset met 3D surround sound.
De earpads zijn gemaakt van foam en vallen volledig over de oren heen. Dit zorgt ervoor dat de headset comfortabel zit en je hem voor langere tijd kunt ophouden voor tijdens het gamen.

Compatibel met meerdere platforms: ondersteuning voor PlayStation 4, nieuwe Xbox One, pc, Nintendo 3DS, laptop, PSP, tablet, iPad, computer, mobiele telefoon. Let op: je hebt een extra Microsoft-adapter nodig (niet inbegrepen) wanneer je verbinding maakt met een oude versie Xbox One-controller.

Omringende stereosubwoofer: helder geluid van sterk messing, uitstekende isolatie van omgevingsgeluid en hoge precisie 40 mm magnetische neodymium-driver, akoestische positioneringsprecisie verbetert de gevoeligheid van de luidsprekereenheid, waardoor u een levendig geluidsveld, een helder geluid en een schokgevoelig geluid krijgt. Perfect voor verschillende games zoals Halo 5 Guardians, Metal Gear Solid, Call of Duty, Star Wars Battlefront, Overwatch, World of Warcraft Legion, etc.

Geluidsisolerende microfoon: in de headset geïntegreerde onmi-directionele microfoon kan hoogwaardige communicatie verzenden met zijn premium ruisconcellng-functie, kan geluiden met grote gevoeligheid oppikken en de ruis verwijderen, waardoor u duidelijk berichten kunt afleveren of ontvangen terwijl u in een game bent. Lang flexibel microfoonontwerp erg handig om de hoek van de microfoon aan te passen.

Geweldig gehumaniseerd ontwerp: superieure, comfortabele en goede luchtdoorlatende proteïne-over-oorkussens, muti-point headbeam, in overeenstemming met de technische specificatie van het menselijk lichaam kan gehoorbeschadiging en hittezweet verminderen. Huidvriendelijk leermateriaal voor een langere draagperiode. Opvallende LED-lampjes op de oorschelpen om de game-sfeer te benadrukken.

Moeiteloze volumeregeling: hoge treksterkte, anti-kronkelende, gevlochten USB-kabel met draaibare volumeregelaar en microfoon-mute-toets voorkomt effectief dat de 49-inch lange kabel kronkelt en stelt u in staat het volume gemakkelijk te regelen en de microfoon te dempen als moeiteloze volumeregeling met één toets dempen.

Datasheet

Staat
Nieuw
Type hoofdtelefoons
Gaming headsets
Noise cancelling koptelefoons
Over ear koptelefoon
EAN: 7424919012078