Logitech C930C Business Webcam Full HD 1080p + zoom webcamera

€ 92,00
Incl. BTW

De Logitech C930C Business webcam is een 1080p-webcam speciaal ontworpen voor bedrijven en heeft een breed gezichtsveld en digitale zoom. Ervaar videogesprekken bijna alsof iedereen in dezelfde ruimte aanwezig is. Geavanceerde technologie in de Logitech C930c Webcam levert scherpe video en helder geluid in vrijwel elke omgeving, zelfs bij weinig licht. Met 1080p-resolutie, H.264-videocompressie en een breed gezichtsveld van 90 graden biedt de C930c de meest geavanceerde webcammogelijkheden voor superieure videovergaderingen.

Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Aantal
Laatste items in voorraad

VIDEOVERGADERINGEN UPGRADEN NAAR BUSINESSCLASS

C930e is een geavanceerde HD 1080p-webcam die voortreffelijke video levert in vrijwel elke context, waaronder omgevingen met weinig licht en felle achtergrondverlichting. De H.264-videocompressie en het ruime gezichtsveld van 90° zorgen ervoor dat de C930e het beste alternatief is voor persoonlijke ontmoetingen.

HET BEGIN VAN BETERE VIDEOVERGADERINGEN

C930e levert betere videovergaderingen. De door RightLight™ 2 versterkte HD-video met 1080p/30 fps en de uiterst nauwkeurige lens leveren gedetailleerde video van voortreffelijke kwaliteit in elke omgeving. De eersteklas beeldsensor levert consistente HD-kwaliteit zonder 'trap-effect' of vervaging, zelfs niet wanneer de camera is ingezoomd.

U. PERFECT IN BEELD.

Breng uzelf en uw werkruimte perfect in beeld met een ruim diagonaal gezichtsveld van 90°, HD-autofocus, pannen, kantelen en 4x HD-zoom. Door het onvervormde, brede gezichtsveld in combinatie met de veelzijdige, digitale zoom kan C930e de details op het whiteboard opvangen en fysieke voorwerpen met gemak weergeven. Het diagonale gezichtsveld van 90° is ook ideaal om meerdere deelnemers in beeld te brengen en tegelijk de voorschriften voor sociale onthouding na te leven.

COMMUNICEREN MET BUITENGEWONE HELDERHEID

C930e beschikt over twee geïntegreerde, omnidirectionele microfoons die het geluid helder opnemen tot maximaal één meter afstand, zodat gesprekken altijd natuurlijk en duidelijk overkomen.

HOGE KWALITEIT, GERINGE BANDBREEDTE

Verhoog de productiviteit van vergaderingen door consistent soepele videostreaming, zelfs wanneer de bandbreedte beperkt is. C930e ondersteunt H.264 met schaalbare videocodering (SVC) en UVC 1.5-codering om minimaal afhankelijk te zijn van computer- en netwerkresources voor het leveren van opvallend heldere video.

NEEM DE CONTROLE MET TUNE DESKTOP

De Logi Tune Desktop-app vereenvoudigt de bediening en aanpassing van persoonlijke apparaten op geselecteerde modellen, waaronder C930e. De discrete mini-app zorgt voor ononderbroken videosamenwerking met in-/uitzoomen, kleurinstellingen, kleuraanpassing, handmatige scherpstelling en snelle downloads van firmware-updates.

GECERTIFICEERD VOOR BEDRIJVEN

C930e is gecertificeerd voor Skype voor Bedrijven en Microsoft Teams®. Certificeringen en compatibiliteit met andere gangbare toepassingen zoals BlueJeans, Cisco Webex™, Fuze, Google Meet™, GoToMeeting®, Lifesize Cloud, Pexip, RingCentral Video, Vidyo en Zoom®.

C930C

Datasheet

Partnummer
960-000972
EAN Code
7424947078015
EAN: 7424947078015