Mpow M5 Pro Bluetooth Headset kantoor met Microfoon (Zwart)

€ 39,95
Incl. BTW

Ruisonderdrukkende bluetooth headsets kopen?

MPOW headsets kantoor zijn voorzien van noise-canceling technologie die tot 99,6% van het zendgeluid elimineert voor kristalheldere gesprekken en muziek.

Noise cancelling headphones wired

Aantal
Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Ruisonderdrukkende bluetooth headset kantoor MPOW zijn voorzien van noise-canceling technologie die tot 99,6% van het zendgeluid elimineert voor kristalheldere gesprekken en muziek.

De demp functie steunt slechts op mobiele telefoons momenteel.

Waarom hoofdtelefoon van MPOW?

DE HELE DAG COMFORT: 

U moet verbonden zijn of u nu in of uit uw kantoor/vrachtwagen bent. Met zijn evenwichtige over-the-head ontwerp, geheugen-schuim vulling, deze bluetooth headset met mic stelt u in staat om de hele dag comfortabel te dragen.

LANG BATTERIJ LEVEN van deze hoofdtelefoon:

De MPOW M5 BLUETOOTH HEADSET wordt geleverd met een slanke magnetische oplaadbasis, die 12-15 keer opladen ondersteunt. Ook kunt u met 2 uur opladen tot 18 uur ononderbroken praten en 200 uur standby-tijd.

LET OP: Druk tweemaal op de MFB om de MIC uit te schakelen en druk nogmaals tweemaal om de MIC weer in te schakelen. 

DUAL DEVICE CONNECTION:

De Mpow Hoofdtelefoon kan met 2 Bluetooth-apparaten tegelijkertijd verbinden. U kunt het gebruik van de hoofdtelefoon van één apparaat aan een ander gemakkelijk schakelen. Deze functie is zeer praktisch als u 2 smartphones of andere apparaten hebt.

EAN: 7424922276238