Mpow M5 Pro Bluetooth Headset met Microfoon (Zwart)

€ 39,95
Incl. BTW

RUISONDERDRUKKENDE BLUETOOTH HEADSETS kopen?
MPOW HEADSETS zijn voorzien van noise-canceling technologie die tot 99,6% van het zendgeluid elimineert voor kristalheldere gesprekken en muziek.

De demp functie steunt slechts op mobiele telefoons momenteel, wij werken aan deze eigenschap zodat het op PCs in de toekomst zou worden gebruikt.

Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Aantal

RUISONDERDRUKKENDE BLUETOOTH HEADSETS: MPOW HEADSETS zijn voorzien van noise-canceling technologie die tot 99,6% van het zendgeluid elimineert voor kristalheldere gesprekken en muziek.

De demp functie steunt slechts op mobiele telefoons momenteel, wij werken aan deze eigenschap zodat het op PCs in de toekomst zou worden gebruikt.

ALL-DAY COMFORT: U moet verbonden zijn of u nu in of uit uw kantoor/vrachtwagen bent, Met zijn evenwichtige over-the-head ontwerp, geheugen-schuim vulling, deze BLUETOOTH HEADSET MET MIC stelt u in staat om de hele dag comfortabel te dragen.

LANG BATTERIJ LEVEND: De MPOW M5 BLUETOOTH HEADSET wordt geleverd met een slanke magnetische oplaadbasis, die 12-15 keer opladen ondersteunt. Ook kunt u met 2 uur opladen tot 18 uur ononderbroken praten en 200 uur standby-tijd.

LET OP: Druk tweemaal op de MFB om de MIC uit te schakelen en druk nogmaals tweemaal om de MIC weer in te schakelen. Opmerking: De demp functie steunt slechts op mobiele telefoons momenteel, wij werken aan deze eigenschap zodat het op PCs in de toekomst zou worden gebruikt.

DUAL DEVICE CONNECTION: De Mpow Hoofdtelefoon van de vrachtwagenbestuurder kan met 2 Bluetooth-apparaten tegelijkertijd verbinden. U kunt het gebruik van de hoofdtelefoon van één apparaat aan een ander gemakkelijk schakelen. Deze functie is zeer praktisch als u 2 smartphones of andere apparaten hebt.

BH231A
EAN: 7424922276238

Je bent misschien ook geïnteresseerd in