Cisco2509 Cisco Access Server 2509

€ 149,00
Incl. BTW

Cisco2509 Cisco Access Server 2509 Ethernet/Dual Serial/8 Async

8-poorts async, 1 AUI-ethernet, dubbele seriële router.

Opmerking: de 68-pins async-connector kan worden gebruikt voor externe modem/domme terminalverbinding. Onderdeelnummer voor de asynchrone kabel CAB-OCTAL-xxxx.

Aantal
Laatste items in voorraad

Cisco 2509 1-poorts Ethernet, 2-poorts serieel, 8-poorts asynchrone toegangsserverrouter

De routers uit de Cisco 2500-serie bieden een verscheidenheid aan modellen die zijn ontworpen voor filialen en externe locaties.

Cisco 2500-routers worden geleverd met Flash EPROM-technologie voor vereenvoudigd software-onderhoud.

 Deze systemen ondersteunen verschillende functiesets van Cisco IOS-software, zodat u een functieset kunt kiezen die uw specifieke protocolomgeving ondersteunt. De softwarefuncties variëren van een IP en alleen overbrugging tot de volledige reeks Cisco-softwarefunctionaliteit, inclusief APPN en RMON. Missiespecifieke modellen bevatten minder geheugen en minder hardwarefunctionaliteit om een ​​subset van protocollen te ondersteunen.

Elk missiespecifiek model kan worden geüpgraded naar volledige routercapaciteit door een nieuwe Cisco IOS-softwarefunctieset te downloaden en, indien nodig, geheugen toe te voegen.

Fabrikant: Cisco

MPN: Cisco2509

Beschrijving : Cisco Cisco2509 1-poorts Ethernet, 2-poorts serieel, 8-poorts async. Access Servers bieden het nieuwste op het gebied van remote node en asynchrone/synchrone routering.

Cisco2509: 2509 — Eén Ethernet, twee synchrone seriële, acht snelle asynchrone lijnen

Cisco2509