Cisco Aironet 350 wireless access point

€ 10,00
Incl. BTW

Het Aironet 350 Access Point van Cisco is ontworpen om een draadloos LAN te bieden binnen de kantoren van een bedrijf. Het is zeer configureerbaar, waardoor het kan worden gebruikt als een enkel toegangspunt of binnen een groter draadloos LAN. Het is ook erg snel, zelfs wanneer het wordt gebruikt met adapters van andere leveranciers. Het kost veel meer dan de goedkoopste beschikbare toegangspunten, maar de prestaties en beheersbaarheid zijn misschien wel zo belangrijk voor u.

Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Aantal

Het Aironet 350 Access Point van Cisco voordelen

De Aironet 350 kan op een bureau of aan de muur worden gemonteerd. De dubbele antennes roteren zodat ze verticaal kunnen staan, ongeacht de manier waarop het apparaat is gemonteerd. Stroom wordt geleverd via de Ethernet-poort van het toegangspunt, met behulp van de UTP-kabel. De stroom komt op de kabel, hetzij via een meegeleverde stroominjector - een voeding en connectorblok met twee RJ-45-aansluitingen - of via een van Cisco's andere apparaten voor stroominjectie. Deze omvatten powered switches of powered patch bays. Het voordeel van dit systeem is dat er slechts één kabel naar het toegangspunt hoeft te worden geleid, waardoor u veel meer flexibiliteit hebt bij het plaatsen - het is niet nodig om het toegangspunt in de buurt van een stopcontact te plaatsen. Een standaard voor het leveren van power over Ethernet, 802.3af, is momenteel in concept en zou later dit jaar geratificeerd moeten worden.

Je configureert de Aironet 350 via een browser, via Telnet of via een seriële terminal. Als je een van de eerste twee opties wilt gebruiken, wordt er een hulpprogramma meegeleverd waarmee je het IP-adres van het toegangspunt kunt bekijken of instellen, maar het zal DHCP gebruiken als er een server op het netwerk is. U kunt de meeste werking van het toegangspunt ook configureren via SNMP.

Er is een pagina voor snelle instellingen die u kunt gebruiken als u zich niet bezighoudt met de fijnere configuratiepunten - en tenzij u een complex netwerk heeft, is dit alles wat u hoeft te gebruiken. U kunt selecteren of u wilt optimaliseren voor bereik of doorvoer, WEP-codering wilt inschakelen en SNMP-communitystrings wilt instellen.

Als u echter meer gedetailleerde wijzigingen in de configuratie wilt aanbrengen, kunt u dit doen. Het is de moeite waard erop te wijzen dat, tenzij u bekend bent met de fijnere aspecten van Cisco-netwerkconfiguratie, u hier niet veel zult vinden. Als u echter specifieke vereisten heeft, zoals pakketfiltering, zou u een pagina moeten kunnen vinden om u te helpen.

Je kunt de Aironet 350 alleen als repeater gebruiken om draadloze netwerktoegang te bieden tot afgelegen hoeken van het gebouw zonder dat je hem op het netwerk hoeft aan te sluiten - je moet echter nog steeds de stroom op het toegangspunt aansluiten via een netwerkkabel.

Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Cisco Aironet 350

Datasheet

Staat
Nieuw
Partnummer
AIR-AP350