Cisco 2800 router / voice 2U high

€ 75,00
Incl. BTW

Cisco 2800 router / voice 2U high

Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Aantal

Cisco 2800 Series Integrated Services Routers

Cisco Systems, Inc. herdefinieerde de beste routering voor ondernemingen en kleine tot middelgrote bedrijven met een nieuwe lijn van routers voor geïntegreerde services die zijn geoptimaliseerd voor de veilige, draadloze levering van gelijktijdige gegevens, spraak, video en draadloze services . Gebaseerd op 20 jaar leiderschap en innovatie, integreren de Cisco 2800-serie routers met geïntegreerde services op intelligente wijze gegevens, beveiliging, spraak en draadloze services in één enkel veerkrachtig systeem voor snelle, schaalbare levering van bedrijfskritieke bedrijfsapplicaties. De unieke geïntegreerde systeemarchitectuur van de Cisco 2800-serie biedt maximale zakelijke flexibiliteit en investeringsbescherming.

Product overzicht

De Cisco 2800-serie bestaat uit vier platforms: de Cisco 2801, de Cisco 2811, de Cisco 2821 en de Cisco 2851. De Cisco 2800-serie biedt aanzienlijke toegevoegde waarde in vergelijking met eerdere generaties Cisco-routers tegen vergelijkbare prijspunten door tot vijfvoudige prestatieverbetering, tot een vertienvoudiging van de beveiliging en spraakprestaties, ingebouwde service-opties, en drastisch verbeterde slotprestaties en dichtheid met behoud van ondersteuning voor de meeste van de meer dan 90 bestaande modules die vandaag beschikbaar zijn voor de Cisco 1700, Cisco 2600 en Cisco 3700-serie.

De Cisco 2800-serie biedt de mogelijkheid om meerdere gelijktijdige services van hoge kwaliteit te leveren met draadsnelheid tot meerdere T1/E1/xDSL-verbindingen. De routers bieden ingebouwde coderingsversnelling en op het moederbord spraakgestuurde digitale-signaalprocessor (DSP)-slots; inbraakpreventiesysteem (IPS) en firewallfuncties; optionele geïntegreerde oproepverwerking en voicemailondersteuning; interfaces met hoge dichtheid voor een breed scala aan bekabelde en draadloze connectiviteitsvereisten; en voldoende prestaties en slotdichtheid voor toekomstige netwerkuitbreidingsvereisten en geavanceerde toepassingen.

Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Cisco 2800

Datasheet

Partnummer
2800
Type
Router
Staat
Refurbished