Xerox 1GB memory module printer

€ 5,00
Incl. BTW

1 GB geheugen (alleen 1 x 1 GB module), Phaser 7100 is speciaal ontwikkeld en getest om de beste beeldkwaliteit en betrouwbaarste afdrukken te bieden, pagina na pagina. Originele Xerox verbruiksartikelen en Xerox-apparatuur zijn voor elkaar gemaakt.

Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Aantal

1 GB vervangend RAM-geheugen voor Xerox Phaser 7500 (DDR2-5300) printergeheugen

Makkelijke installatie. RAM is een van de eenvoudigste manieren om te upgraden. Geen besturingssysteem of software-updates nodig. (Plug & Play). Installeer handleidingen bij OFFTEK.

Verbeter de algehele prestaties van de machine. Snellere opstarttijden. Toegenomen productiviteit. Meer multitasken. Verleng de levensduur van de machine.

Beperkte levenslange garantie - Vertrouw erop dat uw geheugen een leven lang meegaat. Onze beperkte levenslange garantie garandeert dat als uw geheugen ooit defect zou raken, we het product gratis zullen vervangen of repareren, op voorwaarde dat het nog in productie is.

OFFTEK-geheugen is vervaardigd met behulp van hoogwaardige componenten. Testen op moduleniveau zorgen voor betrouwbaarheid op lange termijn, ondersteund door meer dan 25 jaar geheugenexpertise.

100% compatibiliteit - Elk geheugenproduct dat specifiek op uw computer is afgestemd, wordt afzonderlijk getest om betrouwbaarheid en 100% compatibiliteit met uw computer en besturingssysteem te garanderen.

Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Datasheet

Type
Geheugenmodule
Staat
Nieuw