Purekeys full size bedraad hygiënisch medisch toetsenbord

€ 193,60
Incl. BTW

Purekeys Full Size Medisch voordelen

Met het Purekeys Full Size Medisch Toetsenbord geniet je van een comfortabel typgevoel en de optimale hygiëne van een volledig vlak toetsenbord. De hoogwaardige siliconen toplaag is zeer snel en eenvoudig schoon te maken met een doekje. Bij het schoonmaken drukt u op de speciale ‘cleankey’ en het toetsenbord wordt uitgeschakeld zodat u niks intypt tijdens het schoonmaken. Dit toetsenbord is uitermate geschikt voor ziekenhuizen en tandartsen.

Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Aantal

Optimale hygiëne door volledig vlak siliconen

Dit toetsenbord heeft een volledig vlakke siliconen toplaag waardoor er geen bacteriën, virussen en andere ziektekiemen kunnen ophopen tussen de toetsen. Hierdoor is het toetsenbord eenvoudig en snel schoon te maken op elk moment van de dag.


Volledig toetsenbord met 105 toetsen

Dit Full Size toetsenbord is naast het lettergebied voorzien van een sectie voor de pijltjestoetsen en bepaalde functie toetsen. Daarnaast beschikt het ook over een apart numeriek gedeelte voor het snel invoeren van cijfers en speciale tekens.

Draadloos bereik van 10 meter

Een draadloos bereik van 10 meter biedt een directe, ononderbroken verbinding die u de mogelijkheid biedt om ook op afstand uw pc te bedienen wanneer dat uit komt.

Tactiele feedback voor de beste typervaring

Onder de flexibele toplaag bevinden zich de toetsen zoals u ze kent van een normaal toetsenbord. Elke toets is voorzien van een duurzaam ‘scissor mechanisme’ dat garant staat voor een langere levensduur en comfortabel typen.

‘Cleankey’ voor snel en makkelijk schoonmaken

Door het indrukken van de speciale ‘Cleankey’ schakelt u de toetsen uit. Hier door kunt u het toetsenbord eenvoudig met een doekje en schoonmaakoplossing schoonmaken zonder dat er iets getypt wordt.


Plug-and-Play

Dit toetsenbord is Plug-and-Play compatibel met elke Windows based PC. Dat wil zeggen dat u enkel de USB ontvanger aan sluit en direct het toetsenbord kunt gebruiken zonder installatie van drivers of andere software.

Batterijlevensduur tot 2 jaar

Bij normaal gebruik gaan de vier mee geleverde batterijen tot 12 maanden mee. Als u het toetsenbord in de energiezuinige mode gebruikt wordt dit verlengd tot 24 maanden. In de energiezuinige mode worden de led lampjes voor scroll-, num- en capslock standaard uitgeschakeld.

Kenmerken:

  • Optimale hygiëne door volledig vlak siliconen
  • Draadloos bereik van 10 meter
  • Volledig toetsenbord en met 105 toetsen
  • Plug-and-play set-up
  • 2 jaar fabrieksgarantie en volledige productondersteuning

Pakketinhoud:

  • Draadloos Purekeys Full Size toetsenbord Zwart
  • RF-USB ontvanger
  • 4 AAA-batterijen
  • Handleiding

Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden

50500100

Datasheet

Type toetsenbord
Draadloze toetsenbord
Medische toetsenbord
Volledig toetsenbord
EAN: 8718868634788

Je bent misschien ook geïnteresseerd in