Eizo RadiForce MX191 - 1MP diagnostische monitor

€ 121,00
Incl. BTW

Eizo MX191

1MP 48cm (19") KLEUREN LCD-MONITOR

Kalibratie conform de DICOM Part 14-standaard. Deze hoogwaardige 19-inch monitor met smalle rand biedt een ruimtebesparende en grootschalige installatie-oplossing voor een omgeving met beperkte ruimte.

Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Aantal

Voldoet aan DICOM Deel 14

Om de meest nauwkeurige en consistente schakeringen mogelijk te maken, meet en stelt EIZO elke grijstint op de productielijn zorgvuldig in om een ​​monitor te produceren die voldoet aan DICOM Part 14.

Helderheidsstabilisatie

Bij het opstarten of bij het ontwaken stabiliseert de door EIZO gepatenteerde driftcorrectiefunctie het helderheidsniveau snel. Bovendien meet een sensor de helderheid van de achtergrondverlichting en compenseert de helderheidsschommelingen die worden veroorzaakt door de omgevingstemperatuur en het verstrijken van de tijd.

Handige partitionering voor breedbeeldmonitor en omgevingen met meerdere monitoren

EIZO ScreenSlicer is een hulpprogramma voor monitorsoftware waarmee een volledig scherm effectief kan worden gebruikt door middel van partitionering. Meerdere vensters kunnen gemakkelijk worden uitgelijnd en gemakkelijk worden neergezet in de gepartitioneerde gebieden in omgevingen met één of meerdere monitoren.

Backlight Saver met Viewer-applicatie

Door de Backlight Saver-functie in te stellen om te werken met de viewer-applicatie, is de achtergrondverlichting van de monitor aan terwijl de viewer wordt gebruikt en is de achtergrondverlichting uit als de viewer niet wordt gebruikt.

Klantengarantie met medische normen

EIZO-monitoren voldoen aan de strengste medische, veiligheids- en EMC-emissienormen.

Vereenvoudigde kalibratie naar DICOM Part 14

Met de meegeleverde RadiCS LE-kwaliteitscontrolesoftware voert de achtergrondverlichtingssensor van de monitor een vereenvoudigde kalibratie uit die voldoet aan de DICOM Part 14-standaard om de helderheid en grijswaarden van de monitor te corrigeren. Dit vermindert de tijd die wordt besteed aan het toedienen van de monitor.

Modusselectie voor optimale weergave

Selecteerbaar met de knoppen op het voorpaneel, de CAL Switch-functie maakt verschillende kalibratiemodi van verschillende modaliteiten mogelijk, zoals CR-, CT- en endoscoopbeelden. Verder kunnen instellingen voor de automatische modus worden gemaakt met de functie Auto CAL Switch.

Backlight Saver met Screen Saver

Als de hulpprogrammasoftware ScreenManager Pro for Medical is geïnstalleerd, schakelt de functie Backlight Saver de achtergrondverlichting van de monitor uit wanneer de schermbeveiliging wordt geactiveerd en weer aan wanneer de computer uit de schermbeveiligingsmodus komt. Deze functie helpt het stroomverbruik te verminderen wanneer de monitor gedurende langere tijd wordt gebruikt.

Ergonomisch ontwerp voor verbeterde bediening en minder vermoeidheid

De in hoogte, draai en kantel verstelbare standaard biedt extra flexibiliteit en kijkcomfort.

Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden

MX191BK

Datasheet

Staat
Nieuw
Partnummer
MX191BK