Panasonic Toughbook FZ-N1 Refurbished

€ 249,95
Incl. BTW

Volledig robuuste handheld telefoon met Android OS, met een uniek ontwerp en een ingebouwde barcodescanner.

De Panasonic Toughbook® FZ-N1: een krachtige, slanke en volledig robuuste handheld. Het is de alles-in-één tool waar u op hebt gewacht, en het is ideaal voor waar uw werk u elke dag heen brengt. Met een octa-core processor, naar achteren gerichte barcodelezer, optionele styluspen en duurzame batterij die warm verwisselbaar is; je zult geen beat missen. En wanneer er vraag is naar een flexibel apparaat, levert de Toughbook FZ-N1 het Android-besturingssysteem, waardoor u in een open omgeving kunt ontwikkelen met duizenden enterprise-grade applicaties binnen handbereik vanuit de Google Play Store of Panasonic's partners. 

Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Aantal

FZ-N1AFLAP13

De Panasonic Toughbook® FZ-N1: een krachtige, slanke en volledig robuuste handheld. Het is de alles-in-één tool waar u op hebt gewacht, en het is ideaal voor waar uw werk u elke dag heen brengt. Met een octa-core processor, naar achteren gerichte barcodelezer, optionele styluspen en duurzame batterij die warm verwisselbaar is; je zult geen beat missen. En wanneer er vraag is naar een flexibel apparaat, levert de Toughbook FZ-N1 het Android-besturingssysteem, waardoor u in een open omgeving kunt ontwikkelen met duizenden enterprise-grade applicaties binnen handbereik vanuit de Google Play Store of Panasonic's partners: onafhankelijke software leveranciers (ISV's) en wederverkopers/integrators. Plus, met ingebouwde multi-carrier 4G LTE, spraakmogelijkheden en dubbele simkaarten, is de Toughbook FZ-N1 klaar om te gaan waar het bedrijfsleven gaat

u. En maak je geen zorgen als het een val van zeven voet nodig heeft - het kan het aan, waardoor het de keuze is voor onverbiddelijke omstandigheden. Dus neem het mee naar je werk. Het kan het aan.

- Android™ 8.1 (Oreo™)

- Gehoekte barcodescanner verhoogt de productiviteit

- Toonaangevende octa-core processor van Qualcomm®

- Dual SIM multi-carrier 4G LTE data-ondersteuning met mobiele spraakmogelijkheid

- Hoogvolume 100db-luidspreker met ruisonderdrukking en echo-onderdrukkingsmicrofoon

- MIL-STD-810G, 7' Drop, All-weather IP66 en IP68 stof- en waterbestendig ontwerp

- Gepatenteerde regensensor en touchscreen-technologie met aanraakschermen15

- 3 jaar garantie met business class-ondersteuning

- Verkrijgbaar met P.180 voor naadloze wereldwijde connectiviteit

Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden

FZ-N1AFLAP13

Datasheet

Staat
Refurbished
Partnummer
FZ-N1AFLAP13