WD Elements Portable WDBU6Y0020BBK - Vaste schijf - 2 TB - extern (draagbaar) - USB 3.0

€ 69,99
Incl. BTW

WD Elements Portable WDBU6Y0020BBK - Vaste schijf - 2 TB - extern (draagbaar) - USB 3.0

Aantal
Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden

De Western Digital Elements Portable staat klaar om jou te ontzorgen als het om je bestanden, foto's filmpjes en Back-ups gaat. Je neemt de WD Elements Portable makkelijk mee dankzij het compacte formaat en verbinden gaat snel dankzij de USB 3.0 ondersteuning.

De Western Digital Elements Portable in het kort:

Compatibiliteit met USB 3.0 en USB 2.0

Met deze losse schijf krijgt u compatibiliteit met de nieuwste USB 3.0-apparaten en ook achterwaartse compatibiliteit met USB 2.0-apparaten.

Hoge overdrachtssnelheden

Wanneer de schijf wordt aangesloten op een USB 3.0-poort, biedt de mobiele harde schijf WD Elements supersnelle gegevensoverdracht.

Verbeter de pc-prestaties

Wanneer uw interne harde schijf bijna vol is, wordt uw pc trager. U hoeft geen bestanden te verwijderen. Maak ruimte vrij op uw interne harde schijf door bestanden op uw mobiele WD Elements harde schijf op te slaan, zodat uw laptop weer op gang komt.

Enorme capaciteit in een kleine behuizing

Het kleine, lichte ontwerp biedt een capaciteit van 2TB. Daardoor zijn de mobiele harde schijven van WD Elements uitermate geschikt voor consumenten die veel onderweg zijn.

WD-kwaliteit van binnen en van buiten

We weten dat uw gegevens belangrijk voor u zijn. Daarom is de schijf aan de binnenkant gemaakt om te voldoen aan onze strenge eisen ten aanzien van duurzaamheid, schokbestendigheid en langdurige betrouwbaarheid. Vervolgens beschermen we de schijf met een duurzame behuizing die is ontworpen om stijl en bescherming te bieden

WDBU6Y0020BBK-WESN

Datasheet

Partnummer
WDBU6Y0020BBK-WESN
EAN Code
0718037855363
EAN: 0718037855363