MPOW A5.0 Bluetooth headphone

€ 49,99
Incl. BTW

MPOW A5.0 Bluetooth headphone

Aantal
Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden

IMPRESSIEVE GELUIDSKWALITEIT IS HET ULTIEME DOEL: Het high-fidelity stereogeluid profiteert van de 40 mm neodymium-driver, CSR-chip en het rond-oorkussenontwerp dat een goed gesloten en ondergedompelde omgeving voor je oren biedt, verlies jezelf gewoon in de muziek ! OPMERKING: Mpow 059-hoofdtelefoons zijn passieve geluidsisolatie, GEEN actieve ruisonderdrukking (ANC), het kan het geluid niet volledig onderdrukken, maar het zal de batterij niet leegmaken en het geluid beschadigen. 2. Het gesloten ontwerp zorgt voor een meeslepend hifi-geluid met CSR-chip en 40 mm driver samen, het is beter dan ANC in termen van geluidskwaliteit.


COMFORTABEL GEBOUWD: Het Memory-proteïne-oorkussen simuleert de huidtextuur van de mens en zorgt voor langdurig comfort. Met de roestvrijstalen schuif en zacht gevoerde hoofdband kunt u de perfecte pasvorm vinden zonder beperkingen en uitstekende duurzaamheid bieden.


NOOIT UITZETTEN, ZOWEL DRAADLOOS EN BEDRAAD: 1. De draadloze modus: batterij-update naar 20 uur muziektijd / gesprekstijd in één keer opladen. 10 minuten opladen geeft 2 uur speeltijd als de batterij bijna leeg is. 2. De bedrade modus: je kunt hem ook gebruiken als een bedrade hoofdtelefoon met de meegeleverde audiokabel, zodat de hoofdtelefoon nooit wordt uitgeschakeld.


HANDSFREE CALL & INGEBOUWDE MIC: Let op: de microfoon werkt alleen in de draadloze modus. Mpow Bluetooth-hoofdtelefoon biedt een snelle en stabiele verbinding met uw Bluetooth-apparaten zoals mobiele telefoons, tablets, pc, tv's binnen 10 meter, met een hoogwaardige ingebouwde microfoon voor handsfree bellen.


OPVOUWBAAR ONTWERP MET EEN DRAAGBARE TAS & ZACHTE HERINNERING: De opvouwbare hoofdband is niet alleen ontworpen om uw bureauruimte te besparen, maar ook om in de meegeleverde tas te dragen. Zachte herinnering: Afhankelijk van de grootte / vorm van uw hoofd / oor, kan het een beetje krap zijn (voelt aan als "op het oor") voor iemand die is ontworpen om geluidslekkage te voorkomen. In dat geval en om zowel geluid als draagcomfort te krijgen, dient u de hoofdtelefoon om de 1-2 uur uit te doen om uw oren te ontspannen en te beschermen tegen een benauwde omgeving.

Nieuw
EAN: 7424948713779