Filteren op

Staat

Staat

Prijs

Prijs

  • € 121,00 - € 242,00

Merk

Merk

Medische Monitoren

Een medische monitor is alles behalve een normale monitor. Er komt een hoop kijken bij het perfect weergeven van een medische afbeelding! En de ene medische afbeelding is de andere niet. Elk specialisme werkt met zijn eigen soort scans of foto's en is in die afbeeldingen weer op zoek naar andere dingen. 

Voordelen van medische beeldschermen

De perfecte beeldkwaliteit voor iedere toepassing

De beeldschermen staan bekend om hun uitstekende beeldkwaliteit vanuit elke kijkhoek. Dankzij eigenschappen zoals gelijkmatige beeldweergave op het hele scherm, constante helderheid en precieze helderheidskarakteristiek geven ze medische beelden scherp en getrouw weer. Met het bedrijfseigen kwaliteitsborgingssoftware van medische monitoren is bovendien een consequente beeldkwaliteit gegarandeerd. Zo behouden we bij het ontwikkelen van medische beeldscherm-oplossingen onze voorsprong in kwaliteit en techniek.

Perfecte ergonomie voor perfecte resultaten

Met slimme oplossingen voorkomt een slechte lichaamshouding en vermoeide ogen. Zo bieden bijvoorbeeld de uiterst veelzijdige beugels voor beeldschermen veel comfort: je kunt ze in de hoogte verstellen, kantelen, zwenken en - afhankelijk van het model -90° draaien om ze aan de individuele behoeften van de gebruiker aan te passen. De doeltreffende ontspiegeling van het beeldschermoppervlak zorgt er bovendien voor dat de ogen langer scherp blijven.

Een investering die loont

Voor praktisch alle medische beeldschermen bieden sommige merken een extra lange garantie van vijf jaar, inclusief on site omruilservice. Dat betekent optimale investeringsgarantie en minimale eigendomskosten. 

Hoge kwaliteitsservice

Naast de productkwaliteit speelt ook de kwaliteit van de dienstverlening een belangrijke rol We helpen u bij het kiezen van de juiste oplossingen, we bieden technische ondersteuning (voor en na de verkoop) en een garantieservice met korte reactietijden. 

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters