Filteren op

Beschikbaar

Beschikbaar

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • € 7,00 - € 75,00

Staat

Staat

Adapters

Bij Budget Computers verkopen we zowel originele als compatibel adapters voor laptops van onder andere Dell, HP, Lenovo, Toshiba en Acer. Je kunt daarnaast bij ons ook adapters voor andere apparaten vinden, zoals voor printers of panel PC's.

Welke adapter heb je nodig?

Niet elke adapter is geschikt voor elk apparaat dus het is handig als je weet welk type adapter je nodig heeft. Heb je een defect exemplaar dat je wilt vervangen? Kijk dan naar het partnummer op de sticker. Twijfel je? Neem contact met ons op, dan kunnen we je adviseren.

Over Volts en Ampères

Een kleine les elektrotechniek. Een adapter geeft je laptop een spanning (uitgedrukt in Volt) en een stroom (uitgedrukt in Ampère). Het vermogen dat de adapter kan leveren (uitgedrukt in Watt) is de spanning vermenigvuldigd met de stroom (bijv. 12V x 6A = 72W).

Het voltage van de adapter (de uitvoerspanning) moet altijd exact overeenkomen met het voltage dat je laptop of apparaat nodig heeft (de invoerspanning). Komt het voltage niet overeen, dan is de adapter niet geschikt!

Het ampèrage van de adapter (de uitvoerstroom) mag gerust hoger zijn dan het ampèrage dat je laptop of apparaat nodig heeft (de invoerstroom). Het mag echter niet lager zijn, want dan krijgt je apparaat niet voldoende stroom!

Actieve filters