Budget Computers

Ruim 15 jaar is Budget Computers de specialist in het aanbieden van nieuwe en refurbished apparatuur voor jou.


Budget Computers verkoopt computerapparatuur en accessoires via internet. Zowel nieuw als gebruikt. Budget Computers doet dit al ruim 15 jaar, met veel succes. Op eBay hebben wij 100% positieve feedback en daar zijn we trots op! Ook de komende jaren blijven wij de pioniers voor gebruikte computers in Nederland. We staan altijd klaar voor de klant en proberen je een zo goed mogelijke service te bieden. Daarom zijn we erg trots op de positieve feedback op eBay. Ook de komende jaren blijven we de pioniers voor refurbished computers in Nederland.


12 maanden garantie

Wij vinden het belangrijk dat u geen risico loopt als u refurbished computers koopt.  Daarom krijgt u op refurbished hardware maar liefst 12 maanden garantie!

Kennis van hardware

Alle artikelen worden getest en onderzocht voordat ze verkocht worden. Zo beschikken we over de juiste kennis om je zo goed mogelijk te helpen. Onze medewerkers staan namelijk altijd voor je klaar.

Scherpe prijzen

We maken gebruiken van een groot aantal inkoopkanalen. Dat is de reden dat we onze producten tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.

Wat maakt Budget Computers uw beste keuze?

- Service staat altijd voorop

- Een zeer handig uitcheck systeem met veilige betaalmogelijkheden

- Wij bieden ook andere service, zo kun je bij ons terecht voor software, reserveonderdelen en andere leveringen.

Budget Computers is er voor al uw IT-wensen!

Betaalmogelijkheden

ideal.svg paypal.svg creditcard.svg