Refurbished tablets

Wat is een refurbished tablets?

Refurbished laptops of notebooks zijn gebruikte laptops die door ons zijn getest, schoongemaakt, opnieuw geïnstalleerd, gecontroleerd op slijtage en defecten en (indien nodig) gerepareerd. We hebben er liefde en aandacht in gestopt. Zo helpen we jou aan een goedkope laptop van uitstekende kwaliteit.

Waarom een refurbished tablet kopen?

Omdat het goed is voor zowel het milieu als je portemonnee. Veel te vaak worden gebruikte tablets afgedankt zodra er een nieuw model uitkomt. Dat is echt nergens voor nodig. Met een beetje onderhoud kunnen ze vaak nog jaren mee. Gun jij een gebruikte tablet een tweede leven? Met een refurbished tablet ben je lekker duurzaam bezig en ook nog eens goedkoper uit. Twee vliegen in één klap!

3 maanden garantie

De meeste aanbieders geven geen garantie op hun tweedehands tablets. Dat doen wij anders. Omdat we onze gebruikte tablet computers zelf refurbishen weten we zeker dat ze in orde zijn. We geven jou daarom 3 maanden garantie op je refurbished tablet. Gaat er in die periode toch iets stuk? Dan repareren we het of krijg jij je geld terug. Zonder morren.

Actieve filters