Verzenden & afhalen van je bestelling bij Budget Computers.

Wat gebeurt er nadat jij op de knop bestelling afronden hebt geklikt? Dan gaan wij direct aan de slag om ervoor te zorgen dat je pakketje zo snel mogelijk bij jouw op de deurmat ligt. Als jij je bestelling voor 17:00 uur op een werkdag plaatst dan versturen we je pakket normaal gesproken dezelfde dag nog!Wanneer en door wie wordt mijn pakket bezorgd?

We verzenden je bestelling via PostNL. In de meeste gevallen zal PostNL je bestelling de eerstvolgende werkdag afleveren. Soms duur het wat langer, daar hebben we helaas geen invloed op. Wel krijg je van ons altijd een pakketnummer, zodat jij de reis van je pakketje op de voet kunt volgen.Wat zijn de verzendkosten?

Als het totaalbedrag van je bestelling minder dan 25 euro bedraagt dan rekenen we 6 euro verzendkosten. Kom je boven de 25 euro uit? Dan is je verzending gratis!Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Jazeker! Alle bestelling worden verzonden vanuit onze magazijnlocatie in Gouda. Hier kun je tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00) ook je bestelling komen afhalen. Kies in dat geval bij het afrekenen van je bestelling onder verzendmethode voor 'Afhalen in Moordrecht'. Wij zorgen dan dat je bestelling voor je klaarligt.