Adapters

In deze categorie vind je gebruikte adapters voor laptops van o.a. Dell, Lenovo, HP, Acer en Toshiba. Je kunt bij ons ook adapters voor andere apparaten vinden, zoals voor printers of panel PC's.

Welke adapter heb je nodig?

Niet elke adapter is geschikt voor elk apparaat. Het is daarom handig als je weet welk type adapter je precies nodig heeft. Heb je een defecte adapter die je wilt vervangen? Zoek dan naar het partnummer op de sticker. Twijfel je? Neem contact met ons op, dan kunnen we je adviseren.

Over Volts en Ampères

Een kleine les elektrotechniek. Een adapter geeft je laptop een spanning (uitgedrukt in Volt) en een stroom (uitgedrukt in Ampère). Het vermogen dat de adapter kan leveren (uitgedrukt in Watt) is de spanning vermenigvuldigd met de stroom (bijv. 12V x 6A = 72W).

Het voltage van de adapter (de uitvoerspanning) moet altijd exact overeenkomen met het voltage dat je laptop of apparaat nodig heeft (de invoerspanning). Komt het voltage niet overeen, dan is de adapter niet geschikt!

Het ampèrage van de adapter (de uitvoerstroom) mag gerust hoger zijn dan het ampèrage dat je laptop of apparaat nodig heeft (de invoerstroom). Het mag echter niet lager zijn, want dan krijgt je apparaat niet voldoende stroom!

3 maanden garantie

We hebben al onze gebruikte adapters getest op correcte werking. Je krijgt daarom van ons standaard 3 maanden garantie op de correcte werking van je gebruikte adapter.

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw