Refurbished routers

Wat is een refurbished router?

Refurbished routers zijn gebruikte netwerkrouters die door ons zijn getest, schoongemaakt, gecontroleerd op slijtage en defecten en (indien nodig) gerepareerd. Voor alle gebruikte routers die je bij ons kunt kopen geldt dat we er liefde en aandacht in gestopt. Zo weet je dat het goed is. 

 

Waarom een refurbished router kopen?

Omdat het goed is voor zowel het milieu als je portemonnee! Veel te vaak worden gebruikte routers afgedankt wanneer ze wat ouder worden. Dat is echt nergens voor nodig. Met een beetje onderhoud kan een gebruikte netwerkrouter vaak nog jaren mee. Gun jij een gebruikte router een tweede leven? Dan ben je lekker duurzaam bezig en ook nog eens goedkoper uit. Twee vliegen in één klap!

3 maanden garantie

De meeste aanbieders geven geen garantie op hun tweedehands routers. Dat doen wij anders. Omdat we onze gebruikte routers zelf refurbishen weten we zeker dat ze in orde zijn. We geven jou daarom standaard 3 maanden garantie op je refurbished netwerkrouter. Gaat er in die periode toch iets stuk? Dan repareren of vervangen we je router. Of je krijgt je geld terug. Zonder morren!

Actieve filters