Reparatie van computers en laptops in Moordrecht

Is je computer stuk of langzaam? Breng 'm eens langs of stuur 'm naar ons op. Op onze afhaallocatie in Gouda voeren we reparaties en herinstallaties uit. We kijken daar graag of we jouw systeem nog kunnen oplappen, want weggooien is sowieso zonde!

Wij zijn handig met computers. Ook met die van jou.

Onze mensen zijn superhandig met computers. We weten hoe we een computer of laptop in elkaar moeten zetten, hoe je een virus verwijderd en hoe je een traag systeem weer lekker snel kunt maken. Dus kom je er zelf niet helemaal uit met je computer? Dan kun je altijd een beroep doen op onze knappe koppen!

Wat gaat een reparatie kosten?

Ons uitgangspunt is altijd om het zo betaalbaar mogelijk te houden, maar we weten natuurlijk niet van te voren wat er stuk is. Wel doen we ons best om vooraf een inschatting te maken waar het probleem zit en wat een reparatie zal gaan kosten. Vallen de kosten hoger uit dan verwacht? Dan nemen we contact met je op voordat we de reparatie uitvoeren. Je kunt op dat moment altijd nog de keuze maken of je de reparatie nog steeds door ons wilt laten uitvoeren.

Hoe lang gaat een reparatie duren?

Dat verschilt. Het hangt er vanaf wat er moet gebeuren en hoe druk we op dat moment zijn. Normaal gesproken repareren we je computer binnen 3 werkdagen. Soms is het nodig om een specifiek onderdeel te bestellen en dan zijn we afhankelijk van de levertijd. In zo'n geval zullen we contact met je opnemen om je te laten weten hoe lang dit gaat duren. Ben je het wachten zat? Dan kun je de reparatie altijd annuleren, daar doen we niet moeilijk over.

Bel ons: +31 182 379 375