Filteren op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • € 9,00 - € 195,00

Type hoofdtelefoons

Type hoofdtelefoons

Nieuwe koptelefoons

Bij Budget Computers verkopen we koptelefoons, oortjes en headsets. Alles voor de beste klanken in je oren. Of je nu een liefhebber bent van podcasts, games of van dansmuziek. We hebben draadloze koptelefoons en modellen met een draadje. In-ear, on-ear en over-ear modellen. Bij ons vind je de perfecte hoofdtelefoon voor de beste prijs!Betaalbare koptelefoons

Bij Budget Computers staan we voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bij ons vind je goedkope koptelefoons en goedkope headsets met een geluid dat juist alles behalve goedkoop klinkt. Onze hoofdtelefoons zijn niet bedoeld voor de echte audiofielen, die optimaal van elke noot in de Matthäus-Passion willen genieten, maar wel voor iedereen die gewoon lekker wil gamen, videobellen en naar podcasts en muziek wil luisteren.Wat is het verschil tussen on-ear en over-ear?

Een on-ear koptelefoon rust op je oren. Deze koptelefoons zijn over het algemeen kleiner en lichter dan over-ear koptelefoons, die je volledige oren bedekken. Handig voor op reis dus. Of voor in het verkeer, want ze laten meer geluid door dan een over-ear koptelefoon. Heb je juist behoefte aan meer draagcomfort en minder omgevingsgeluid? Ga dan voor een over-ear koptelefoon (eventueel met noise cancelling).Wat is noise cancelling?

Noise cancelling (of ruisonderdrukking) is een techniek voor het onderdrukken van omgevingsgeluiden op je koptelefoon of headsetmicrofoon. Er zijn twee soorten noise cancelling: actief en passief. Passieve noise cancelling maakt gebruik van speciale materialen die omgevingsgeluiden zoveel mogelijk absorberen. Actieve noise cancelling gebruikt een microfoon om omgevingsgeluiden te detecteren en vervolgens een tegengestelde frequentie te creëren die het geluid annuleert. Dit is effectiever dan passieve noise cancelling maar helaas ook een stuk duurder.

Actieve filters