Refurbished laptops

Wat is een refurbished laptop?

Refurbished laptops of notebooks zijn gebruikte laptops die door ons zijn getest, schoongemaakt, gecontroleerd op slijtage en defecten en (indien nodig) gerepareerd. We hebben er liefde en aandacht in gestopt. Zo helpen we jou aan een goedkope laptop van uitstekende kwaliteit.

Waarom een refurbished laptop kopen?

Omdat het goed is voor zowel het milieu als je portemonnee. Veel te vaak worden gebruikte notebooks afgedankt zodra ze langzamer worden. Dat is echt nergens voor nodig. Met een beetje onderhoud en misschien een slimme upgrade kunnen ze vaak nog jaren mee. Gun jij een gebruikte laptop een tweede leven? Met een refurbished laptop ben je lekker duurzaam bezig en ook nog eens goedkoper uit. Twee vliegen in één klap!

Alleen A-merken

Al onze refurbished laptops zijn van bekende merken zoals HP, Dell, IBM en Lenovo. Dit doen we omdat we weten dat jij dan kunt vertrouwen op de kwaliteit en omdat reparatieonderdelen, reserveonderdelen en accessoires voor laptops van deze merken ruim verkrijgbaar zijn.

3 maanden garantie

De meeste aanbieders geven geen garantie op hun tweedehands laptops. Dat doen wij anders. Omdat we onze gebruikte laptops en notebooks zelf refurbishen weten we zeker dat ze in orde zijn. We geven jou daarom 3 maanden garantie op je refurbished laptop. Gaat er in die periode toch iets stuk? Dan repareren we het of krijg jij je geld terug. Zonder morren.

Actieve filters