Refurbished switches

Wat is een refurbished switch?

Refurbished switches zijn gebruikte netwerkswitches die door ons zijn getest, schoongemaakt, gecontroleerd op slijtage en defecten en (indien nodig) gerepareerd. Voor alle gebruikte switches die je bij ons kunt kopen geldt dat we er liefde en aandacht in gestopt. Zo weet je dat het goed is. 

 

Waarom een refurbished switch kopen?

Omdat het goed is voor zowel het milieu als je portemonnee! Veel te vaak worden gebruikte switches afgedankt wanneer ze wat ouder worden. Dat is echt nergens voor nodig. Met een beetje onderhoud kan een gebruikte netwerkswitch vaak nog jaren mee. Gun jij een gebruikte switch een tweede leven? Dan ben je lekker duurzaam bezig en ook nog eens goedkoper uit. Twee vliegen in één klap!

3 maanden garantie

De meeste aanbieders geven geen garantie op hun tweedehands switches. Dat doen wij anders. Omdat we onze gebruikte switches zelf refurbishen weten we zeker dat ze in orde zijn. We geven jou daarom standaard 3 maanden garantie op je refurbished netwerkswitch. Gaat er in die periode toch iets stuk? Dan repareren of vervangen we je switch. Of je krijgt je geld terug. Zonder morren!

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw