Nieuwe desktops

Ben je op zoek naar een goedkope nieuwe desktop PC of workstation voor werk, school, tv of games? Dan ben je bij Budget Computers aan het goede adres. Bij ons kun je desktops kopen van bekende merken als Dell, Lenovo en HP voor prijzen die je echt nergens anders ziet. Bij ons vind je de buitenkansjes.

Hulp nodig?

Een PC uitzoeken is niet voor iedereen een fluitje van een cent. Hoeveel RAM heb je nodig? Welke processor? Wat is het verschil tussen een HDD en een SSD? Als je geen IT-er bent dan begrijpen we dat je daar wel een beetje hulp bij kunt gebruiken. Don't panic. Bel of mail ons en laat ons dan vooral weten wat je met je nieuwe computer wilt gaan doen. Dan zoeken wij iets uit dat perfect bij je past en waar je geen cent teveel voor betaald.

Liever eerst even kijken?

We zijn een webshop, maar wel eentje die begrijpt dat je niet alles zomaar online wilt kopen. Onze desktop PC's zijn goedkoop, maar blijft natuurlijk een uitgave. Dan wil je die computer misschien even in het echt hebben gezien. Of misschien ben je wel bang dat je nieuwe workstation ergens verdwaalt op een postdepot. Je bent daarom van harte welkom om je gewenste aankoop te komen bekijken in ons afhaalcentrum. Is alles naar wens? Dan pakken we 'm terplekke netjes voor je in.

Actieve filters