Reparatie van computers en laptops in Moordrecht

Is je computer stuk of langzaam? Breng 'm eens langs of stuur 'm naar ons op. Op onze afhaallocatie in Moordrecht voeren we ook reparaties uit. We kijken daar graag of we jouw systeem nog kunnen oplappen, want weggooien is sowieso zonde!Wat gaat een reparatie kosten?

We weten natuurlijk niet van te voren wat er stuk is. Wel doen we altijd ons best om vooraf een inschatting te maken waar het probleem zit en wat een reparatie zal gaan kosten. Vallen de kosten hoger uit dan verwacht? Dan nemen we contact met je op voordat we de reparatie uitvoeren. Je kunt op dat moment altijd nog de keuze maken of je de reparatie nog steeds door ons wilt laten uitvoeren.Hoe lang gaat een reparatie duren?

Dat verschilt. Het hangt er vanaf wat er moet gebeuren en hoe druk we op dat moment zijn. Normaal gesproken repareren we je computer binnen 3 werkdagen. Soms is het nodig om een specifiek onderdeel te bestellen en dan zijn we afhankelijk van de levertijd. In zo'n geval zullen we contact met je opnemen om je te laten weten hoe lang dit gaat duren. Ben je het wachten zat? Dan kun je de reparatie altijd annuleren, daar doen we niet moeilijk over.