Plantronics SAVI W745-M DECT headset - 86507-22 - Poly

€ 195,00
Incl. BTW

De Savi 700-serie is een nieuwe productieve communicatiemethode voor zakelijke gebruikers. Dankzij de mogelijkheid meerdere apparaten aan te sluiten, een nieuw vormgegeven aanpasbare headset en een draadloos bereik tot 120 meter, kun je oproepen van je vaste telefoon, pc en mobiele telefoon eenvoudig beheren met het intelligentste draadloze headsetsysteem op de markt.

Aantal

Drievoudige connectiviteit

Drievoudige connectiviteit zorgt ervoor dat je de audio eenvoudig kunt overschakelen tussen je bureautelefoon, pc en mobiele telefoon met n intelligent draadloos headsetsysteem. Ideaal voor zakelijke gebruikers die meerdere apparaten gebruiken en de beste geluidskwaliteit nodig hebben voor hun zakelijke communicatie.

Persoonlijke draagstijlen

Kies de stijl die bij jou past. Dit headsetsysteem kan op meer manieren worden gedragen dan elk ander draadloos headsetsysteem op de markt. Aanpasbare modellen (over het oor, achter het hoofd, over het hoofd) en modellen voor over het oor en over het hoofd (monauraal en binauraal) beschikbaar.

Krachtig basisstation

Met gesprekken aannemen/beindigen met n druk op de knop, en regeling voor het volume, de mute- en de wachtstandfunctie beheer je gesprekken via je verbonden apparaat tot op 120 meter van het oplaadstation. Schakelt mobiele oproepen automatisch door naar de mobiele telefoon of headset, afhankelijk van welk apparaat het snelst bereikbaar is. Schakel met n druk op de knop audio van de headset over naar de mobiele telefoon, zodat je ook buiten kantoor de oproep kunt voortzetten.

W745-M

Datasheet

Partnummer
86507-22
Type
Telefoon
Staat
Nieuw
EAN: 5033588041641