Smart Shooting Gimbal 360°

€ 93,50
Incl. BTW

Ervaar de ultieme vrijheid in contentcreatie met de Smart Shooting Gimbal 360°. Zeg vaarwel tegen schokkerige beelden en hallo tegen moeiteloze, professionele video's en foto's bij elke gelegenheid.

Aantal

Maak kennis met de Smart Shooting Gimbal 360°: Jouw ultieme metgezel voor moeiteloze contentcreatie.

Ontworpen met geavanceerde AI-technologie en een krachtige vision sensor, revolutioneert deze gimbal de manier waarop je video's en foto's vastlegt. Zeg vaarwel tegen het gedoe van het downloaden van apps of het verbinden via Bluetooth of Wi-Fi; dit slimme apparaat herkent je gezicht en bewegingen direct en reageert moeiteloos op gebaarcommando's. Ongeacht waar je naartoe beweegt, draait dit essentiële hulpmiddel snel om je te volgen, waardoor je content altijd gericht blijft op wat er het meest toe doet.

Dual-Axis 360° Camera Tango:

In tegenstelling tot gewone telefoonstandaards die alleen horizontale rotatie bieden, heeft onze automatische volgtelefoonhouder een geavanceerd dubbelas-ontwerp. Met automatische 360° horizontale rotatie of 40° verticale rotatie blijven je foto- en video-opnames naadloos zonder de camerahoek aan te passen, wat resulteert in soepelere opnames bij elke gelegenheid.

Slimme Gebaarbediening:

Om video-opnames of fotografie gemakkelijker en handsfree te maken, hebben we Gebaarbediening geïntegreerd in deze automatische gezichtsvolgende statief. Maak eenvoudig een "OK"-gebaar om het volgen in te schakelen, een "PALM"-gebaar om te stoppen met volgen, en een "Duim omhoog"-gebaar om verticaal volgen te pauzeren/starten. Horizontaal volgen werkt normaal.

Grote Capaciteit Batterij voor Langdurig Gebruik:

Met een ingebouwde 4000mAh oplaadbare lithium-ionbatterij, vereist dit automatische gezichtsvolgende statief slechts ongeveer 2 uur oplaadtijd en kan het tot 15 uur werken op een enkele volledige lading. De indicatielampjes op het statief helpen de werk- en oplaadstatus aan te geven, en een gratis Type-C oplaadkabel is inbegrepen voor jouw gemak.

Product specificaties:

Uiterlijke Parameters:

Product grootte: 109X109X104mm

Kleur: Zwart

Gewicht: 430g

Elektrische Parameters:

Batterijcapaciteit: 4000mAh

Oplaadtijd: 2 uur

Werkduur: 20 uur stand-by, 15 uur volgen

Nominale Spanning: 3.7V

Beste Afstand: 0,5-3m

Volgmodus: Gezichtsherkenning

Gebaarbediening: Gebaarherkenning

EAN: 9194462705465