Purekeys Hygiënisch Bedraad Toetsenbord wit

€ 181,50
Incl. BTW

Met het Purekeys Compact FA Medisch Toetsenbord geniet je van een comfortabel typgevoel en de optimale hygiëne van een volledig vlak toetsenbord. De hoogwaardige siliconen toplaag is zeer snel en eenvoudig schoon te maken met een doekje. Bij het schoonmaken drukt u op de speciale ‘cleankey’ en het toetsenbord wordt uitgeschakeld zodat u niks intypt tijdens het schoonmaken. Dit toetsenbord is uitermate geschikt voor ziekenhuizen en tandartsen.

Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Aantal

Bedrade Purekeys Compact FA Medisch Toetsenbord. 

Met het Purekeys Compact FA Medisch Toetsenbord geniet je van een comfortabel typgevoel en de optimale hygiëne van een volledig vlak toetsenbord. De hoogwaardige siliconen toplaag is zeer snel en eenvoudig schoon te maken met een doekje. Bij het schoonmaken drukt u op de speciale ‘cleankey’ en het toetsenbord wordt uitgeschakeld zodat u niks intypt tijdens het schoonmaken. Dit toetsenbord is uitermate geschikt voor ziekenhuizen en tandartsen.

Optimale hygiëne door volledig vlak siliconen

Dit toetsenbord heeft een volledig vlakke siliconen toplaag waardoor er geen bacteriën, virussen en andere ziektekiemen kunnen ophopen tussen de toetsen. Hierdoor is het toetsenbord eenvoudig en snel schoon te maken op elk moment van de dag.


Volledig toetsenbord en toch compact

Ondanks het compacte formaat heeft het lettergebied de zelfde afmeting als dat van een normaal toetsenbord, daarnaast beschikt het ook over een apart numeriek gedeelte voor het snel invoeren van cijfers en speciale tekens.


Draadloos bereik van 10 meter

Een draadloos bereik van 10 meter biedt een directe, ononderbroken verbinding die u de mogelijkheid biedt om ook op afstand uw pc te bedienen wanneer dat uit komt.

Tactiele feedback voor de beste typervaring

Onder de flexibele toplaag bevinden zich de toetsen zoals u ze kent van een normaal toetsenbord. Elke toets is voorzien van een duurzaam ‘scissor mechanisme’ dat garant staat voor een langere levensduur en comfortabel typen.

‘Cleankey’ voor snel en makkelijk schoonmaken

Door het indrukken van de speciale ‘Cleankey’ schakelt u de toetsen uit. Hier door kunt u het toetsenbord eenvoudig met een doekje en schoonmaakoplossing schoonmaken zonder dat er iets getypt wordt.


Plug-and-Play

Dit toetsenbord is Plug-and-Play compatibel met elke Windows based PC. Dat wil zeggen dat u enkel de USB ontvanger aan sluit en direct het toetsenbord kunt gebruiken zonder installatie van drivers of andere software.

Batterijlevensduur tot 2 jaar

Bij normaal gebruik gaan de vier mee geleverde batterijen tot 12 maanden mee. Als u het toetsenbord in de energiezuinige mode gebruikt wordt dit verlengd tot 24 maanden. In de energiezuinige mode worden de led lampjes voor scroll-, num- en capslock standaard uitgeschakeld

Kenmerken:

  • Optimale hygiëne door volledig vlak siliconen
  • Draadloos bereik van 10 meter
  • Volledig toetsenbord en toch compact
  • Plug-and-play set-up
  • 2 jaar fabrieksgarantie en volledige productondersteuning

Pakketinhoud:

  • Draadloos Purekeys Compact FA toetsenbord
  • RF-USB ontvanger
  • 4 AAA-batterijen
  • Handleiding

Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden

40000100

Datasheet

Type toetsenbord
Bedrade toetsenbord
Medische toetsenbord
Volledig toetsenbord
Staat
Nieuw
EAN: 8718868634528

Je bent misschien ook geïnteresseerd in