HP Pavilion Gaming Keybard 550 - QWERTY - 9LY71A

€ 42,99
Incl. BTW

Haal het maximale uit een hybride mechanisch toetsenbord dat ontworpen is voor snelle toetsbedieningen. Uitgerust met de rode hybride mechanische membraanschakelaars levert elke toetsaanslag bliksemsnelle reactietijden, zodat u uw werk en uw spel naar ongeëvenaarde hoogten kunt tillen.

Aantal

Rode hybride mechanische-membraanschakelaar

Rode hybride mechanische-membraanschakelaars bieden niet alleen een soepele lineaire beleving bij de toetsaanslag, maar stellen u ook in staat om op stille wijze snelle acties uit te voeren.

Typ comfortabel

RGB Led-backlight voorkomt niet alleen verkeerde toetsaanslagen maar zorgt ook voor een ontwerp met zwevende toetsen. Daarnaast kun je kiezen uit vier kleuren, voor een gepersonaliseerde lichtervaring.

Geen toetsaanslag blijft onopgemerkt

De 10-key rollover anti-ghosting zorgt ervoor dat je aanslagen altijd worden geregistreerd, ongeacht hoe snel jij je volgende beweging maakt.

Tracks en volume regelen

Pas het volume aan of ga naar je favoriete nummer zonder een programma te verlaten. Met de Fn-mediabesturingstoetsen kun je tijdens het spel je media bedienen.

Game zonder onderbrekingen

Spelonderbrekingen ondermijnen je succes. Voorkom daarom onderbrekingen door de gamingmodusfunctietoets te activeren, zodat alle achtergrondprocessen op de achtergrond blijven, weg van je spel.

Verhoog je comfort

Ga eenvoudig de strijd aan door gebruik te maken van aanpasbare pootjes, waardoor je je polsen op een natuurlijke en ontspannen manier kunt laten rusten. Inhoud van de doos

 

9LY71A

Datasheet

Connector
USB-A
EAN Code
0194721747310
Partnummer
9LY71AA
9LY71AA#ABB
Toetsenbordindeling
Qwerty
Type
Toetsenbord
Staat
Nieuw
Gewicht
83 gram
EAN: 0194721747310