Crossbody Tas Zwart

€ 33,95
Incl. BTW

Ontdek onze veelzijdige crossbody tas met anti-diefstal technologie, waterdicht ontwerp, handige USB-poort en ruime organisatie-opties voor heren en dames. Bestel vandaag nog voor de perfecte combinatie van stijl, veiligheid en functionaliteit!

Aantal

Ben je op zoek naar de ultieme metgezel voor zowel je dagelijkse avonturen als je meest opwindende reizen? Zoek niet verder! Onze crossbody tas is de perfecte keuze voor heren en dames die een combinatie van stijl, veiligheid en ruimte zoeken.

Geniet van gemoedsrust dankzij onze anti-diefstal technologie, die jouw waardevolle spullen beschermt tegen ongewenste handen. Met het waterdichte ontwerp zorgt de tas er ook voor dat je belangrijke spullen droog en beschermd blijven, ongeacht het weer.

Blijf altijd verbonden met de handige USB-poort om onderweg je apparaten op te laden. Met een overvloed aan slimme vakken hoef je nooit meer te zoeken naar dat ene kleine item.

Deze tas past perfect bij elke gelegenheid. Veiligheid, stijl en ruimte komen samen in deze ultieme schoudertas/crossbody tas. Ervaar het zelf!

Datasheet

EAN Code
9071746336112
Garantie
6 maanden
Kleur
Zwart
Staat
Nieuw
Gewicht
450 g
EAN: 9071746336112